Passie!

Lekker eten en drinken is toch wel één van de belangrijkste familie passies, zoals het Indo’s betaamt. Van een goede thee of espresso naar verschillende Indische gerechten tot heerlijk schuimende bovengistende bieren en fonkelende wijnen. Sinds eind 2020 brand ik zelf mijn koffiebonen, enorm leuk om te doen. Daar valt nog wel het nodige in te leren om een goede en lekkere koffieboon te branden!

Mijn grootste passie is toch wel het motorrijden, daarnaast zit ik graag op de racefiets of de mountainbike. In de winter schaats ik graag. Andere hobby’s zijn: fotografie, lezen, activiteiten delen op social media, kamperen en wandelen.

Sinds ik ben gestopt met werken, heb ik me op vrijwilligerswerk gestort. Lees daar verderop meer over. Geniet van al het moois en lekkers dat je hier voorbij ziet komen en aarzel niet ons vragen te stellen als je meer wilt weten of wanneer het je gewoonweg boeit!